Cautare

681 de rezultate pentru "deranjamente tg mures" (6.74 secunde)
Presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak, a declarat, miercuri, la Targu Mures, ca daca populatia ar folosi aragazuri noi, consumul de gaz metan s-ar diminua."Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a dimina aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei.
Funar imparte locul 1 cu un udemerist Clasamentul efectuat de Academia de Advocacy din punct de vedere al autorilor initiativelor legislative arata ca cel mai activ deputat este Kerekes Karoly (UDMR, Mures).
Nemultumirile lui Frunda Senatorul UDMR Gyorgy Frunda s-a declarat ieri, la Targu Mures, impotriva reprezentarii din oficiu a romanilor in consiliile locale si judetene in zonele in care acestia sunt in minoritate numerica.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
nici in actiunile violente de la Targu-Mures din martie; nici la ocuparea samavolnica a Pietei Universitatii si blocarea circulatiei in centrul Capitalei timp de o luna si jumatate;
Am decis la nivel politic ca tronsonul de la Gilau la Mihailesti sa fie scos imediat la licitatie, sa se reia proiectarea pentru tronsonul Targu-Mures-Campia Turzii pentru ca aceste lucrari sa fie continuate de la bugetul de stat.
Pai chiorul, in dementa lui, a promis ungurilor ca le da culoar din Harghita, Covasna, Mures pana la granita cu Ungaria.
In aceasta dimineata ar fi trebuit sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv in cadrul careia urma sa se decida daca va fi sau nu un meci de baraj intre Gaz Metan Severin, ocupanta locului trei in Liga a II-a, seria a 2-a, si FCM Targu Mures, echipa care a retrogradat de pe locul 15 in Liga I, insa aceasta a fost amanata pentru sambata.
In primul meci, desfasurat marti, SCM Craiova a invins Muresul Targu Mures, scor 28-16. La acest turneu se joaca dupa sistemul "fiecare cu fiecare", iar primele doua clasate vor evolua in Liga Nationala.
Lavinia ßandru, deputat de Mures si una dintre apropiatele lui Cozmin Gusa, a redactat o scrisoare deschisa prin care "lideri ai PD care au contribuit decisiv la castigarea alegerilor locale, parlamentare si prezidentiale" i-au cerut lui Gusa sa candideze la presedintia PD, la viitoarea Conventie a partidului.
Avocatul Elod Kincses, care a fost presedinte al Organizatiei UDMR Mures, a descoperit ca membrii UDMR pot face parte si din alte partide politice, intrucat Uniunea este inregistrata ca asociatie si nu ca partid politic.
Presedinta Parlamentului ungar, Szili Katalin (foto), aflata intr-o vizita de doua zile in Romania, a declarat sambata, la Targu Mures, ca autoritatile de la Budapesta cer urgentarea adoptarii legii privind Statutul minoritatilor nationale.
Presedintele UDMR a sustinut la Targu Mures o conferinta de presa impreuna cu vicepremierul slovac, Csaky Pal, dupa o intalnire in care cei doi politicieni s-au informat reciproc asupra mai multor teme, inclusiv incercarile de reglementare a drepturilor minoritatilor in cele doua tari.
UDMR, la purificat Presedintele PIN a anuntat, la Targu-Mures, ca formatiunea sa a demarat cercetari care vizeaza modalitatile de incredintare directa a unor contracte de catre agentiile si regiile statului conduse de reprezentanti ai UDMR.
pandante si cercei din moldavit, inele din argint cu ametist, amoniti, calcedonia Uruguay, labradorit, lidit (jasp negru sau piatra de incercare a aurului) - de pe Mures.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, a declarat, in legatura cu acelasi subiect, ca nu aceasta este calea de rezolvare a problemei obtinerii autonomiei.
La aceasta categorie au mai fost nominalizati si Marius Manole, pentru rolul Povestitorul din spectacolul "Doua loturi", la Teatrul National Bucuresti, Banyai Kelemen Barna, pentru rolul Florin din spectacolul "Bezna de mina", la Teatrul National din Targu Mures - Compania "Tompa Miklos".
Acesta este scopul comun al tuturor, si eu cred ca in perioada urmatoare va trebui sa avem intelegerea sa avem mai putine talk-showuri, mai putine declaratii de presa, mai putine mesaje prin presa si mai multa concentrare asupra acestor obligatii care ne stau in fata", a declarat Bórbely la Targu Mures.
Reprezentantii Consiliului National Secuiesc au inceput de ieri sa distribuie in cutiile postale ale locuitorilor din judetele Harghita, Covasna si Mures 50.000 de fluturasi, pentru a anunta organizarea Marii Adunari Secuiesti din 15 martie, la Odorheiu Secuiesc.
In acelasi timp, reprezentantii PIN i-au solicitat ministrului de Interne Vasile Blaga sa interzica manifestarile CNS din 15 martie si "sa demareze o ancheta cu privire la materialele distribuite locuitorilor din judetele Covasna, Harghita si Mures".
google-analytics.com